Beeld © RTL

GTST-personage Babette van Veen in de overgang

27 januari 2020 16:12

Veel vrouwen zullen zich herkennen in de verhaallijn die binnenkort te zien is in GTST. Linda Dekker, gespeeld door Babette van Veen (51), komt in de soapserie in de overgang. Hiermee blijft Goede Tijden Slechte Tijden inzetten op verhaallijnen die realistisch zijn. Deze nieuwe koers is ingezet nadat er werd geklaagd dat de serie te jong en te ongeloofwaardig was geworden.

Linda krijgt het voor haar kiezen de komende tijd. Het ene moment heeft ze het bloedheet, terwijl de verwarming in huize Bouwhuis amper de 19 graden Celsius aantikt. Nachtzweten is ook zoiets waar Linda last van gaat krijgen. En dan komt ze ook nog eens twee kilo aan. Anton, gespeeld door Joep Sertons (60), is arts en weet uiteraard al snel wat er aan de hand is. Toch besluit hij om uit voorzorg niets te zeggen, om een ruzie te voorkomen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Melissa Drost heeft 'haat-liefdeverhouding' met GTST-personage'

Linda is het eerste personage in Meerdijk dat in het dertigjarige bestaan van de soapserie bewust door de overgang gaat. Andere vrouwelijke GTST-coryfeeën, zoals Laura Selmhorst (de 65-jarige Jette van der Meij), en Janine Elschot (de 57-jarige Caroline de Bruijn) is dat lot gespaard gebleven. Zij de lusten, Linda de lasten.

GTST gaat de laatste tijd steeds herkenbare, realistische zaken. Zo ging er laatst een aflevering over borstkanker, een vorm van kanker die bij veel vrouwen voorkomt. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!