Beeld © AVROTROS/ Wie is de Mol?

Hilarische WIDM-taxichauffeur heeft boodschap voor Nathan en Rob

28 januari 2020 14:08

Elk seizoen van ‘Wie is de Mol?’ kent een paar hilarische momenten, van de etherdiscipline van Ellie Lust (53) en de ‘remember this face’-uitspraak van Margriet van der Linden (49). Ook tijdens het huidige seizoen van ‘WIDM’ springen de tranen je in de ogen van het lachen. Tijdens de tweede aflevering maken we kennis met een erg vrolijke taxichauffeur, en die blijkt zijn passagiers nog niet vergeten te zijn.

"Ik wens jullie het allerbeste"

Voor de betreffende opdracht moeten de kandidaten binnen anderhalf uur een envelop met geld ophalen en daarmee naar de uiteindelijke locatie zien te komen. Ze dienen hiervoor gebruik te maken van de lokale taxi’s - en dat levert hilarische gesprekken op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Molloten mogen meedenken over nieuw seizoen WIDM?

Als Nathan en Rob instappen bij de goedlachse chauffeur en door krijgen dat zij de telefoon kunnen gebruiken, is het hek van de dam. De taxichauffeur en de Chinese man aan de andere kant van de lijn voeren namelijk hele gesprekken samen. Dat zorgt ervoor dat niet alleen Rob en Nathan in de lach schieten, de chauffeur zelf nog het hardst. Hij stelt zelfs voor om de opdracht te laten voor wat 'ie is en ergens een pilsje te drinken. 

Nu, maanden na de opnames, lijkt de chauffeur de twee Nederlanders zeker niet vergeten te zijn. Op het sociale medium Tik Tok verschijnt namelijk een filmpje van de beste man. De video is gemaakt door een van de lokale producers, die de makers helpen bij het realiseren van Wie is de Mol?.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Miljuschka vond Wie is de Mol? een grote uitdaging

In het filmpje is te zien hoe de man vertelt dat hij zijn passagiers mist. "Rob en Nathan, ik mis jullie. Ik wens jullie het allerbeste." Ook raadt hij de twee, en alle WIDM-kijkers aan om snel naar zijn land te komen. "Wees welkom en bezoek Henan!"

Wie is de Mol? is elke zaterdagavond om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!