Beeld © GTST/RTL

Nieuw gezicht én huwelijksaanzoek in GTST

29 januari 2020 22:20

Inwoners van het fictieve dorpje Meerdijk krijgen er weer een nieuwe inwoner bij, zo blijkt uit de trailer van komende maand. En alsof dat nog niet genoeg was zien we ook nog eens iemand een wel heel belangrijke vraag stellen.

"Anders trek ik alles onder je vandaan"

Het belooft weer een spannende maand te worden voor GTST-fans. In de nieuwe beelden is te zien hoe Ludo zijn voormalige schoonzoon Bing nogal onder druk zet. Hij wil dat Nina hoe dan ook haar kinderen weer ziet en deinst er niet voor terug om daarvoor geweld te gebruiken. “Anders trek ik alles onder je vandaan. Je huis, je auto, je hele boksketen. Desnoods je benen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig GTST-soapie Louis Talpe wordt vader

Gelukkig gebeuren er ook leuke dingen in Meerdijk. Zo maakt Johnny Kraaijkamp zijn entree in het soapdorp. Maar hij blijkt niet de enige nieuwe inwoner te zijn. Ook Bo Maerten schittert binnenkort op televisie als restaurateur Amelie Hendrix. Over haar rol is nog niet veel bekend, maar wel dat haar paden zich gaan kruisen met die van Ludo Sanders. Lucas heeft daarentegen grootse toekomstplannen en besluit om Tiffy ten huwelijk te vragen, maar of zij dit nou echt ziet zitten? Het wordt dus weer een spannende maand in Meerdijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is elke werkdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Liever vooruit kijken? Dat kan bij Videoland.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-personage Babette van Veen in de overgang

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!