Frans Bauer Beeld © RTL Boulevard

Frans Bauer maakt enorme carrièreswitch in Argentinië

30 januari 2020 14:03

Dat Frans Bauer (46) van alle markten thuis is, was allang duidelijk. Maar de volkszanger bewijst ook een sportieve kant te hebben in zijn programma 'De Bauers in Argentinië', waarbij hij het erop waagt en een poging tot polo spelen doet.

"Ik zal het paard behandelen als mijn vrouw"

De ongemakkelijkheid spat ervan af, maar Frans doet zijn uiterste best. De zanger is naar het Zuid-Amerikaanse land geweest met zijn vrouw Mariska voor het programma De Bauers in Argentinië. Het stel trekt samen op avontuur tijdens de reis, en ditmaal stapt de 46-jarige dus flink uit zijn comfort zone. Eenmaal op het polopaard oogt hij een beetje nerveus. "Ik zal het paard behandelen als mijn vrouw", verzekert hij. "Heel teder." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de nieuwe schoondochter van Frans en Mariska Bauer

Hoe het afloopt met Frans als polospeler is vanavond te zien in De Bauers in Argentinië, om 20.30 uur op RTL 4. Frans doet wel meer gekke dingen de laatste tijd trouwens: zo sloeg hij de muzikale handen ineen met rapper Donnie. Het nummer Geen Centen, Maar Spullen scoort als een tierelier en de twee zijn door het dolle heen door het succes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige Mariska Bauer in het zonnetje gezet

Frans was laatst te gast in RTL Boulevard en ook daar schoof hij zijn enthousiasme over zijn nieuwe hit niet onder stoelen of banken:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!