Beeld © KRO-NCRV

Deze knappe koppen staan in de finale van De Slimste Mens

30 januari 2020 22:55

Na een wekenlange strijd is de finaleweek van De Slimste Mens bijna voorbij. In de halve finale streden Marc de Hond (42), Gideon Samson (34) en Khalid Kasem (41) om een plek in de finale, maar ze kunnen niet alle drie in de laatste uitzending plaatsnemen.

De halve finale was enorm spannend. Het ging voornamelijk tussen Gideon, die al negen uitzendingen achter de rug had, en Khalid Kasem. Marc wist tijdens de uitzending al een ruime voorsprong te behalen en was vrij snel verzekerd van een plekje in de finale.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie zegeviert in de finaleweek van De Slimste Mens?

Vooral in het finalespel spande het erom tussen Khalid en Gideon. Hoewel het erop leek dat Gideon in een uitstekende positie was om Khalid uit het veld te slaan, lukte dat hem niet. Khalid wist de schrijver te verslaan. Gideon verliet met opgeheven hoofd het programma.

Marc de Hond en Khalid Kasem mogen vanavond dus weer plaatsnemen in de stoelen. Ze krijgen er een geduchte tegenstander bij. Parlementair verslaggeefster Marieke van de Zilver wist in de eerdere afleveringen al bovenaan te staan in het klassement en zal met Marc en Khalid strijden om de titel De Slimste Mens.  

Natuurlijk zal ook Maarten van Rossem weer van de partij zijn. De cynische juryvoorzitter neemt geen een blad voor de mond, en dat loopt niet altijd even goed af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes te zien in De Slimste Mens Vlaanderen

De Slimste Mens is vrijdagavond om 20:40 uur te zien op NPO2.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!