Beeld © ANP

Angela Groothuizen terug op The Voice-nest

31 januari 2020 22:33

Waylon (39) en Lil’ Kleine (25) hebben een week geleden bepaald welke talenten ze meenemen naar de liveshows van 'The voice of Holland'. Vanavond moesten Ali B (38) en Anouk (44) aan de bak, maar ze stonden er niet alleen voor. Ze kregen hulp van niemand minder dan Ronnie Flex (27) en Angela Groothuizen (60).

"Ik vind het ontzettend leuk om weer op het thuishonk te zijn"

Speciaal voor het tienjarig jubileum gaven Waylon en Lil’ Kleine vanavond hun stoel op. Voor Angela voelde het als thuiskomen. "Ik vind het ontzettend leuk om weer op het thuishonk te zijn," vertelde ze voor de camera’s van The Voice.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Kijkers The Voice hebben het helemaal gehad met Lil' Kleine

Er stond vanavond ook een oude bekende van Angela op het podium: Ayoub. Vijf jaar geleden deed hij als jochie mee met The Voice Kids, dat hij won. "Ik heb me altijd afgevraagd hoe die stem zich zou ontwikkelen. En hij is nog mooier en wat ben je toch een bijzonder joch. Jij gaat ver komen in deze competitie, weer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon laat zich uit over ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk

Ook bij de kijkers viel Ayoub zeer in de smaak. "Prachtige stem. Prachtige jongen. Ontroerd. Heerlijk gewoon!", laat eentje weten. "Wow, kippenvel", liet een ander weten. Ook wordt het zangtalent vergeleken met een zekere Aladdin: "Die Disneyprins van Ali is echt fantastisch." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Hans wil terug in The Voice

De kijker was vorige week niet zo positief over coach Lil’ Kleine. Zijn stoel draaien ze het liefst de tv-studio uit. Volgens kenners is de kans dan ook klein dat hij er volgend seizoen weer zit.

The voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!