Beeld © Videoland/RTL

Eerste irritaties tussen MAFS-Thierry en Sanne

03 februari 2020 21:23

Het leek allemaal zo goed te gaan tussen Married at First Sight-kandidaten Thierry (31) en Sanne (33). De twee hadden het al over kinderen, sloegen regelmatig een arm om elkaar heen en van kusjes waren ze ook niet vies. Maar in de aflevering van vanavond zien we hoe de eerste irritaties tussen het stel ontstaan, als ze een ijsje kopen.

"Ik had misschien wel gehoopt dat ik al een andere klik bij hem had gevoeld"

Het onstuimige weer in Italië lijkt een voorbode te zijn voor de beginnende irritaties tussen het stel. Zoiets wat onschuldig lijkt, als het kopen van een ijsje, lijdt tot een confrontatie."Wil je een lekker pistache ijsje?" vraagt Sanne? "Nee, ik wil helemaal niets", antwoordt Thierry. Sanne blijft vervolgens aandringen op nog meer ijsjes, koekjes en taartjes. Thierry blijft maar nee zeggen. Toch bestelt Sanne iets voor haar man. "Het is gewoon een beetje uit enthousiasme. Ik vind het leuk als hij dat dan ook heeft." De blondine heeft echter wel door dat ze fout zit. "Als hij aangeeft dat-ie dat niet wil, moet ik dat gewoon accepteren."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

MAFS-Chantal trekt eetpatroon van Henk niet

Terug op de hotelkamer geeft Thierry aan dat hij de situatie niet prettig vond. Dat slaat in als een bom. "Ik vond het niet relaxed, de manier waarop ze dat heeft aangepakt", legt Thierry uit. Vervolgens geeft Sanne aan wel sorry gezegd te hebben en dat ze uiteindelijk ook in huilen uitbarstte. En dan doet Sanne een erg openhartige uitspraak. "Ik had misschien wel gehoopt dat ik al een andere klik bij hem had gevoeld", bekent ze. Voor Sanne wordt de druk steeds hoger. "We moeten hierna gaan samenwonen. Het komt best wel dichtbij nu en we moeten gaan beslissen of we samen door willen, of niet. En ik weet het gewoon niet."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

MAFS-Henk brengt serenade aan 'zijn Chantal'

Ook de kijkers thuis viel het drammerige gedrag van Sanne op.

De 42-jarige blondine Chantal is de kandidate die dit jaar het meest losmaakt bij de kijkers thuis. Presentator Carlo Boszhardt (50) is echter groot fan. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!