Beeld © Instagram @maximemeiland

Meilandjes pakken hun koffers en keren terug naar Nederland

3 februari 2020 18:59

De familie Meiland zegt binnenkort 'au revoir' tegen Chateau Marilleaux. Het gezin pakt hun biezen en keert terug naar Nederland, dat hebben ze zojuist bekendgemaakt.

"We gaan terug naar Nederland"

De geruchten over een eventuele verhuizing gingen al langere tijd. Het kasteel van de familie Meiland stond een tijdje terug zelfs nog te koop! In een video bevestigt Martien nu het nieuws. "We hebben zulk leuk nieuws", kondigt hij aan. "We gaan namelijk verhuizen! Maar niet hier in Frankrijk, we gaan terug naar Nederland."

De populaire familie maakt het seizoen nog gewoon af in Frankrijk en keert daarna terug naar Nederland. Gasten die een reservering hebben kunnen hun hart ophalen, voorlopig kun je gewoon nog bij de familie terecht. Er is namelijk nog geen bod gedaan op Chateau Marilleaux en ook zijn ze nog druk in de weer met de verbouwing. "We gaan nog lekker door", aldus Erica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Familie Meiland zet de boel op stelten voor jubileum

Het nieuws komt op een opvallend tijdstip, gisteren nog was het gezin precies één jaar in Frankrijk. Eerder gat de familie tijdens een interview met De Ondernemer aan over twee jaar te willen stoppen met hun chateau: "Chateau Marillaux bestaat over twee jaar nog wel, maar niet met ons onder dat dak. We willen wat anders, maar wat precies, dat weten we nog niet. Weet je wat het is, het natuurlijk heel leuk zo’n chambre d’hôte, maar je kan zelf nooit ‘ns in je duster naar beneden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meiland-opvolger De Scheetjes vervangen door herhalingen

Wie Chateau Marillaux wel gedag heeft gezegd, is Caroline. De huisvriendin van de familie vertrok vorig jaar weer terug naar Nederland om een nieuw avontuur te starten. We zochten haar op:

Na Chateau Meiland begint Caroline aan een nieuw avontuur

04:54