Chateau Meiland-Caroline: 'Ik heb geen kracht meer in mijn lijf'

04 februari 2020 13:49

Met het succes van 'Chateau Meiland' transformeerde huisvriendin Caroline van Eeden (58) in één klap tot een bekende Nederlander. Dat ging een tijd goed, maar toch besloot ze om haar biezen te pakken en terug te keren naar Nederland. Aan 'VROUW' vertelt ze over dit moeilijke besluit.

"Opgeven zit niet in mijn aard"

Volgens Caroline was het helemaal niet het plan om lang in Frankrijk te blijven. "Het idee was dat ik in elk geval één jaar mee zou gaan en zou helpen met het serveren van het diner. Iets waar ik totáál geen ervaring mee had. Martien overigens ook niet. We deden maar iets."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland bezorgt Caroline tranen met speciaal bericht

Uiteindelijk werd de combinatie van 24/7 werken en leven met de familie Meiland haar te veel. Ze besloot om, doodop en flink overspannen, weer terug naar Nederland te gaan. "Toegeven aan mezelf dat het beter zou zijn om terug te gaan naar Nederland, was het moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen", vertelt ze.

"Ik ben een stoer wijf, een doorzetter. Opgeven zit niet in mijn aard. Toch kon ik niet anders dan mijn koffers pakken. Ik weet nog dat Martien op een gegeven moment naar Nederland vertrok en ik in paniek raakte, omdat er nóg meer op mijn schouders terechtkwam. Ik kon gewoon niet meer. Had geen kracht meer in mijn lijf, was helemaal op."

Toch kijkt ze met veel goede herinneringen terug op haar Chateau-avontuur, zo laat ze weten in haar Instagram Stories. "Heel erg leuk en gaaf om mee te maken, maar is wel nu een afgesloten hoofdstuk." Ook houdt ze in het midden of ze nu voor altijd in Nederland zal blijven, of eventueel weer zal emigreren. "Ik houd zeker van een mooie bestemming en de zon."

Eerder vertelde Caroline aan onze Aran over haar solo-plannen:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau Meiland-Caroline van Eeden wordt weer oma

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!