Beeld © Videoland/RTL

MAFS-Henk kan geen verbinding maken met Chantal

04 februari 2020 21:30

Married at First Sight-kandidaat Henk (47) zou graag een diepere connectie maken met 'zijn' Chantal (42). Het lijkt er alleen op dat de enige connectie die Chantal wil maken die met het lokale WiFi-netwerk is. En dat zit Henk behoorlijk dwars.

"Wat hij daarvan vindt, daar kan ik niks mee"

Waar Chantal en Henk in het begin niet uitgepraat raakten, gaan de gesprekken hen nu moeizaam af. "Er vallen nu wel ongemakkelijke stiltes, ja", bekent Chantal. "Ik weet niet zo goed waar we het over moeten hebben. Soms versta ik Henk ook slecht, want hij praat zacht en met een accent."

In het Turkse badhuis waar het stel de middag doorbrengt, merkt de blondine op dat Henk niet per se haar type is. "Qua bouw, en dat bedoel ik niet beledigend, is het een beetje een jongetje. Dat vind ik niet heel aantrekkelijk." Extra vervelend voor Henk, omdat Chantal wel helemaal zíjn ding is. "Chantal is voor mij perfect, qua figuur. Ze is mooi slank, wat ik graag wil. Ze ziet er goed uit."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

MAFS-Chantal trekt eetpatroon van Henk niet

Eerder in het programma ergerden kijkers zich aan het feit dat Chantal een patatje kapsalon een Turks gerecht noemde. Dat dat niet zo is, daar is de Haagse nu wel achter. "Ik was helemaal in de veronderstelling dat een patatje kapsalon uit Turkije komt, maar dat is dus niet zo." Het plaatselijke middelmatige restaurantje weet toch een 'echte' patat kapsalon voor Chantal te maken. Uiteindelijk vernoemt de eigenaar het gerecht zelfs naar de blondine. De 'kapsalon Chantal' is een feit, in Turkije.

 

Bij Henk slaan ondertussen de twijfels toe. "Wat me opvalt nu, na een paar dagen, is dat Chantal meteen de WiFi-code wil als we ergens zijn. Zo ligt de focus meer op haar telefoon dan op mij", zegt Henk. Dat ziet zijn nieuwbakken vrouw anders. "Hij zit niet aan m'n hand geplakt, maar ik pak mijn telefoon er wel altijd even bij op het moment dat we ergens lekker gaan eten. Dan vraag ik wel een WiFi-code. Ik wil constant weten of het goed gaat thuis. Wat hij daarvan vindt, daar kan ik niks mee. En ik doe er niks mee." Klare taal.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eerste irritaties tussen MAFS-Thierry en Sanne

Henks gevoel zegt dat er iets niet helemaal in de haak is. "Ik denk dat zij zich niet voor de volle honderd procent open heeft gesteld." Als Chantal wil winkelen, maar Henk moe is en anderhalf uur in bed blijft liggen - alleen - vindt Chantal dát weer jammer. "Ik haal liever veertien uur uit een dag hier. We zijn er toch maar kort? Ik had het liever niet alleen gedaan." Henk vindt de privacy juist wel even lekker. "Lekker tot rust komen. Ik vond het ook wel fijn om even alleen te zijn." Vervolgens begint de anders zo goedlachse Brabander te huilen. In de aflevering van volgende week wordt meer bekend over de reden achter zijn plotselinge verdriet. 

De kijkers thuis raakten ook vandaag weer niet uitgepraat over het meest spraakmakende koppel van dit seizoen Married at First Sight. Op Twitter vloog de ene na de andere tweet ons weer om de oren.

Chantal maakt dit jaar veel tongen los - ook die van presentator Carlo Boszhardt (50). Hij is helemaal fan van de excentrieke vrouw.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!