Beeld © Instagram @maximemeiland

Toekomst schoonmaker Nadège in Chateau Meiland nog onzeker

05 februari 2020 12:06

Grote paniek nu de Meilandjes hun wens om te vertrekken uit Frankrijk hebben uitgesproken. De wel of niet-binnenstromende annuleringen zijn niet het enige probleem. Wat gebeurt er nu met schoonmaker Nadège en haar baan in Chateau Marillaux?

Nu Erica heeft bevestigd dat het chateau in 2020 nog altijd open is, valt er een grote last van de schouders van de bezoekers die een kamer hebben geboekt bij de familie. En misschien ook wel bij Nadège, want dit kan zomaar betekenen dat ze het komende jaar nog werkzaam is voor de familie. Maar hoe de toekomst er voor haar verder uitziet bij de Meilandjes? Dat is nog altijd onzeker.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erica verzekert gasten: 'Wij draaien het hele seizoen 2020'

De wens om Chateau Marillaux te verkopen heeft de familie nooit onder stoelen of banken gestoken. Maandag is de knoop doorgehakt: Martien heeft verteld dat de koffers gepakt worden om weer naar Nederland te verhuizen. "Chateau Marillaux bestaat over twee jaar nog wel, maar niet met ons onder dat dak. We willen wat anders, maar wat precies, dat weten we nog niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Chateau Meiland volgende maand te zien

De Meilandjes zeggen binnenkort dus au revoir tegen hun Franse onderkomen. Huisvriendin Carolien heeft eerder al afscheid genomen van het chateau. Wij zochten haar op:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!