Rick Brandsteder wordt presentator 'De Bachelorette'

06 februari 2020 11:56

Rick Brandsteder (35) helpt Gaby Blaaser (33) aan haar droomman in 'De Bachelorette'. Wij spraken de kersverse presentator op Schiphol, vlak voor hij met Gaby vertrekt naar de opnamelocatie.

"Ik moet even wennen aan deze rol als begeleider en Dr. Love”

Op een droomlocatie in het buitenland zal Gaby, met begeleiding van Rick, een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Via de inmiddels welbekende ‘rozenceremonie’ valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert Gaby's hart?

"Ik moet even wennen aan deze rol als begeleider en Dr. Love”, vertrouwt Rick ons toe. Het duo kent elkaar al uit hun tienerjaren, dus Rick weet precies hoe Gaby in elkaar zit. "Ik vind het heel stoer van haar (…) Ik ga haar ondersteunen waar het kan, maar het moet bij haar zelf gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder blijft twee jaar langer bij RTL

Rick presenteert ook Temptation Island en vindt het daarom extra leuk dat mensen nu een keer niet uit elkaar gaan, maar juist bij elkaar worden gebracht. Als we Rick moeten geloven, zal het programma daarin slagen ook. Er zitten namelijk genoeg lekkere hapjes tussen en zelfs een aantal 'ideale schoonzonen'.

Voor Gaby komt het programma helemaal op het juiste moment: "Ik ben namelijk al een tijd op zoek naar een leuke relatie, alleen is het me in het dagelijks leven nog niet gelukt om ‘hem’ te vinden. Toen ik werd gevraagd voor deze show was ik gelijk enthousiast. Zeg eerlijk: wie krijgt zo’n kans? Het is een modern sprookje", stelde ze eerder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser laat alle kritiek van zich afglijden: 'Ik lach erom'

Aan RTL Boulevard vertelt Gaby nu echter wel ontzettend zenuwachtig te zijn voor het avontuur. “Ik heb nu al een soort verliefd gevoel.” Waar de Instagram-babe op hoopt tijdens haar avontuur? Een lieve vent met wie ze kan lachen en die net als zij durft te dromen.

Of ze zo'n man inderdaad gaat vinden? Je ziet het in dit voorjaar bij Videoland in De Bachelorette.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!