Beeld © RTL / VIJF

Bevestigd: deze koppels doen mee aan 'Temptation Island'

06 februari 2020 14:25

Nu de kogel door de kerk is en 'Temptation Island' definitief terug op de buis komt, maakt de Belgische zender VIJF ook de deelnemende koppels bekend. Gaan deze vier koppels 'Temptation Island' 2020 overleven?

Christian (28) & Angela (26) 

Het Vlaamse koppeltje is al acht jaar samen, waarvan ze al zeven jaar onder één dak leven. Angela heeft trust issues en gelooft dat elke man het ontrouw in zich heeft. Temptation is dus een test voor Christian om te bewijzen of hij de verleiding kan weerstaan. Maar dat is niet het enige probleem dat het stel heeft. Angela is namelijk stikjaloers, wat vaak zorgt voor ruzie. Angela vraagt ze dan ook af of haar vriend de persoon is waar ze oud mee wil worden...

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Temptation Island keert terug, maar wat is er veranderd?

Gianni (27) & Melissa (23) 

Gianni en Melissa kennen elkaar pas een jaartje, maar wonen al bijna hun hele relatie samen. Vanaf dag één is het vertrouwen bij Melissa in Gianni niet groot en speelt haar jaloezie een grote rol in hun relatie. Niet geheel onterecht, want tijdens het begin van hun relatie gaat Gianni de fout in. Aan Gianni nu om het vertrouwen van Melissa terug te winnen, en waar kan je dat beter bewijzen dan op het eiland der verleiding?

Arda (26) & Elke (23) 

Arda en Elke zijn nu één jaar samen, maar trekken al na drie maanden bij elkaar in. Elke was vroeger een echte losbol en drinkt regelmatig een glaasje te veel. Dat zit Arda dwars. Hij hoopt dan ook dat ze zichzelf in kan houden. Mocht Temptation Island een succes voor hen blijken, dan wil het stel in de toekomst graag trouwen. Arda heeft Elke zelfs al een beloftering gegeven. Is de toekomst van dit stel gebeiteld of strooit de ultieme relatietest roet in het eten?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Daniëlle laat zich uit over kritiek op vriend

Karim (23) & Roshina (27) 

Roshina en Karim zijn gek op elkaar, maar het wil hen maar niet lukken om een stabiele relatie op te bouwen. Het koppeltje is al bijna drie jaar samen, maar hun relatie verloopt niet altijd vlekkeloos. Vanwege enkele misstappen van Karim in het verleden, is het voor Roshina haast onmogelijk geworden om hem nog te vertrouwen. Karim eet namelijk tijdens het begin van hun relatie van twee walletjes. Daarbij komt dat Roshina haar lief ook meerdere malen betrapt heeft op online daten en webcamseks. In Temptation Island wil Karim Roshina laten zien dat hij echt de ware voor haar is.

Temptation Island is vanaf 26 februari elke woensdag om 20.30 uur bij RTL 5 te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!