Beeld © EO

Willeke Alberti kijkt niet op tegen de dood

7 februari 2020 22:13

Willeke Alberti (75) is zich steeds meer bewust van haar eigen sterfelijkheid. Dat komt vooral omdat ze steeds meer dierbare mensen verliest zoals Anneke Grönloh en Sandra Reemer. "Allemaal een beetje van mijn leeftijd", zo memoreerde de zangeres vrijdag in het EO-programma 'De Laatste 24 uur'.

"Op een gegeven moment weet je dat, je weet dat je een keer mag gaan"

"Ik had nooit gedacht dat het me zoveel zou doen. Maar op een gegeven moment weet je dat, je weet dat je een keer mag gaan", vervolgt Willeke. Toch ziet de zangeres niet op tegen haar eigen sterven. "Ik ben er niet bang voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Anneke Grönloh wordt ontzettend gemist door Willeke Alberti

Een tijdje geleden dacht Willeke dat haar laatste uur had geslagen toen ze plotseling onwel werd. "Te vet gegeten en te veel emoties binnengehouden. Ik heb even gedacht dat het m'n einde zou kunnen zijn. Maar ik ben blij dat ik er nog ben." Mocht ze toch sterven, heeft Willeke er wel vrede mee: "Ik kan zeggen dat ik tot nu toe een prachtig leven heb gehad."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Willeke Alberti viert verjaardag: 'Zelfs Mark Rutte heeft gebeld'

In de uitzending deed Willeke ook enkele opvallende ontboezemingen. Zo heeft de zangeres een shopverslaving ("Ik koop alles en dan denk ik later dat had ik niet moeten doen. Ik heb kleding waar de kaartjes nog aan hangen.") en moest ze een keer voor de rechter komen vanwege haar stevige rijgedrag.

"Ik heb wel eens op een dag drie keer een bekeuring gehad, drie keer harder dan 50 gereden", aldus de zangeres. "Toen moest ik voor de rechter komen en heb ik twee jaar voorwaardelijk gekregen. Als ik weer te hard zou rijden dan was ik twee jaar m'n rijbewijs kwijt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Willeke Alberti wordt 75 maar voelt zich beter dan ooit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!