Beeld © Getty Images/Warner Bros.

Ellen DeGeneres steelt de show in Friends-reünie

10 februari 2020 11:36

De acteurs uit 'Friends' maken een comeback met een bijzondere reünie-special. Talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres (62) neemt daarin de leiding. Ze gaat haar 'friends' interviewen in een speciale talkshow rondom de serie. Saillant detail: de acteurs krijgen hiervoor zo'n 2 miljoen dollar per persoon.

Friends komt terug, maar niet op de manier waarop fans hoopten. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow en David Schwimmer zijn niet te zien in een nieuwe aflevering van de serie, maar gaan in een reünie-special terugblikken op het enorme succes van de show, zo schrijft de New York Post. Aan Ellen Degeneres de eer om de acteurs te interviewen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! 'Friends'-reünie komt er bijna aan

"Er wordt druk gespeculeerd over het precieze honorarium dat de Friends-acteurs krijgen"

De terugkeer van de jaren '90-hit wordt ergens in de komende maanden verwacht en is te zien op het nieuwe videoplatform HBO Max. Dit is een nieuwe streamingdienst die in dezelfde periode wordt gelanceerd. Er wordt druk gespeculeerd over het precieze honorarium dat de Friends-acteurs voor dit grapje krijgen. Het zou gaan om een bedrag tussen de 2 en 2,25 miljoen dollar per persoon. Eerder zouden de acteurs een aanbod van 1 miljoen dollar hebben afgewezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Friends-actrice Courteney Cox wordt verward met Caitlyn Jenner

Na 25 jaar is Friends nog altijd een van de succesvolste programma's aller tijden.  HBO Max heeft daarom maar liefst 425 miljoen dollar neergeteld om de uitzendrechten voor de show te krijgen. Bekijk de video hieronder over de ongekende populariteit van de tv-klassieker. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!