Beeld © Stefanie Lisabeth/RTL

Temptation-Joshua: 'Megan ging binnen twee maanden al vreemd'

10 februari 2020 13:57

Hoe gaat het nu tussen de voormalige 'Temptation Island'-liefdes Joshua Feytons (23) en Megan Desaever (20)? In de nieuwste aflevering van 'Louisa Laat Ze Weer Lachen' vertelt de oud-verleider over het contact met Megan en dat ze zijn beste vriend bedroog.

"Ik denk dat ze twee maanden samen waren en toen was Megan al twee keer vreemdgegaan"

Van een echte relatie is het nooit gekomen tussen Joshua en Megan, maar hij heeft nog wel contact met haar. Dat laat hij weten in de nieuwste aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen. De hunk zag hoe zijn vakantieliefde aanpapte met zijn beste vriend. Heel lang duurde die kalverliefde niet. Joshua vertelt aan Louisa Janssen (34) dat de relatie sneuvelde nadat Megan binnen de korte keren vreemdging:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Joshua geeft update: 'Ik ben blij dat ik nog leef'

Er is geen haat en nijd tussen de twee. Joshua: "Ik heb Megan pas nog gevraagd hoe het met haar was. Ze was heel gelukkig en heeft een nieuwe vriend." Daarmee is het onderwerp Megan afgesloten, want Joshua focust zich nu vooral op zijn eigen toekomst.

Hij stopt veel tijd in zijn eigen onderneming. "Ik ben ook van plan om naar Bali en de Filipijnen te gaan om daar (villa's, red.) te bouwen. Ik heb zes maanden in Azië gereisd en ik ben helemaal verliefd geworden." Eind goed, al goed voor de Temptation-ster.

Louisa Laat Ze Weer Lachen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!