Beeld © Videoland/RTL

MAFS-Ingeborg en Chantal bereiden zich voor op huwelijk

10 februari 2020 21:27

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van Married at First Sight, gaan twee vrouwen 'ja' tegen elkaar zeggen. Die eer is toebedeeld aan Chantal (27) en Ingeborg (30). De vrouwen bereiden zich nu voor op hun huwelijk.

"Ik heb er wel zin in, hoor"

Chantal is danslerares en zoekt iemand om het leven mee te delen. "Gewoon iemand die net dat beetje toevoegt dat nu mist", zegt ze. Qua werk lijkt Ingeborg in ieder geval een goede match te zijn. Zij werkt namelijk ook met kinderen, in de dagopvang. Ingeborg zoekt ook een maatje.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

MAFS-Ferry en José lijken de perfecte match

Als zowel Ingeborg als Chantal hun trouwjurk gaan uitkiezen, hebben beide bruiden een emotioneel moment. Voor Ingeborg is het namelijk lastig dat haar moeder er niet bij is. "Nu dit hele avontuur zijn beloop gaat en de bruiloft nadert, is het wel extra moeilijk", legt ze uit. Daarom heeft ze de sluier meegenomen die haar moeder op haar huwelijk droeg. "Zo is ze er toch een beetje bij."

Chantal heeft in het begin een beetje moeite met het kiezen van een jurk. Ze vindt het lastig. "Ik wil er wel goed in kunnen dansen", biecht ze op. Na een aantal jurken heeft ze de juiste gevonden, zegt ze twijfelend. "Deze is wel leuk, vind ik." Als iedereen dan viert dat Chantal een jurk heeft kunnen kiezen, gaan Chantals sluizen open. Ze begint te huilen. "Het komt nu allemaal gewoon zo dichtbij. Ik heb er wel zin in, hoor. Maar het is even wennen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

MAFS-Henk kan geen verbinding maken met Chantal

In tegenstelling tot vrijwel alle andere koppels, gaat het bij Henk (47) en Chantal (42) iets minder vlot. De twee lijken niet zo lekker te boteren. Meer over hun avontuur zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!