Beeld © BNNVARA

Het knettert van de liefde in eerste beelden First Dates VIPS

11 februari 2020 18:09

De liefde hangt in de lucht voor de BN'ers die meedoen aan 'First Dates VIPS'. Althans, zo lijkt het in de eerste beelden van de Valentijns-special van het programma. Onder andere Giel Beelen (42), Sipke Jan Bousema (43) en Yvonne Coldeweijer (33) gaan hun geluk beproeven in de show.

"Wij zijn op Tinder al gematcht"

Is het liefde op het eerste gezicht? Of gaan de BN'ers weer alleen naar huis? In First Dates VIPS gaan onder andere Giel, Sipke Jan en Yvonne op date voor de Valentijns-special van het programma op 14 februari. En net als normaal levert het genoeg ongemakkelijke televisie op. "Wij zijn op Tinder al gematcht", onthult de date van Sipke gelijk bij aankomst. Veel spanning zal er niet meer zijn tussen de twee. "Dit is heel grappig, want ik heb zijn nummer al." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de First Dates-vlam van Giel Beelen

Aan RTL Boulevard vertelde Maik al kort over zijn date. "Ik vind het leuk om eens buiten mijn comfortzone te gaan", legt hij uit tijdens de première van de musical Tina. "Je weet nooit wat het oplevert. Dat is toch hartstikke leuk." Of hij de ware heeft gevonden, houdt hij nog even in het midden. "Er zijn er heel veel die dat lukt, ja. Maar of dat bij mij het geval is, ga je nog meemaken." 

Maar voor Giel zou het weleens de liefde van zijn leven kunnen zijn. Volgens geruchten heeft de radio-dj het na de opnames namelijk erg gezellig met zijn date Malou. Helaas heeft hij zelf nog niets kunnen bevestigen en moeten we dus wachten tot First Dates VIPS op 14 februari verschijnt om 19.25 uur op NPO3. Ook Maik de Boer en Mariska van Kolck hebben hun geluk beproefd in de show. Bekijk de video hieronder waarin Giel alvast een tipje van de sluier geeft over zijn ervaringen in het programma. 

Giel Beelen had geen idee wat First Dates was

00:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!