Aisha kon in Expeditie Robinson niemand vertrouwen

17 februari 2020 10:44

'Robinson Confessions' is terug met een derde seizoen. Fatima Moreira de Melo (41) vraagt de kandidaten opnieuw het hemd van het Robinson-lijf. Als eerste is afvaller Aisha (28) te gast, die vertelt spijt te hebben van één specifieke actie in het programma…

"Je kunt niemand vertrouwen en alleen op jezelf bouwen"

Het Nederlandse Kamp heeft besloten om niet ‘buitenstaander’ Natassia naar huis te sturen, waardoor Aisha de klos is. De Beyoncé van de Lage Landen, zoals ze zichzelf noemt, hoeft het eiland gelukkig voor haar niet meteen te verlaten. Ze krijgt een tweede kans op Wraakeiland, dat ze meteen omdoopt tot 'Aisha-eiland'. Hoewel ze vastberaden is om het vol te houden tot de samensmelting, moet ze na een slopende proef tegen de Belgische Farrah per direct het spel verlaten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fien deelt nooit eerder vertoonde beelden Expeditie Robinson

Hoewel het Aisha zelf is die de proef in gang heeft gezet, heeft ze nu spijt van haar keuze. Stiekem had ze het namelijk best gezellig op 'haar' eiland. "Ik heb toch echt spijt gehad dat het zo gelopen is en dat ik niet gewacht heb. Maar dat is allemaal achteraf”, vertelt Aisha aan Fatima. “Maar je weet niet wat Farrah gaat doen, je kunt niemand vertrouwen en alleen op jezelf bouwen.”

Toch is het Aisha die nu tegenover Fatima zit, en niet Farrah. Tijdens de proef gaat het namelijk helemaal mis bij Aisha. “Ik stond daar goed, maar verschoof mijn voet en toen voelde ik hem gaan”, vertelt ze over haar tactiek in Robinson Confessions. Haar voet gleed als het ware van de trede af op het allerlaatste moment. Zuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Irritaties lopen op (en uit de hand) in 'Expeditie Robinson'

Ondanks alles is ze ontzettend blij met hoe ze het spelletje heeft gespeeld. Ze kijkt dan ook met een goed gevoel terug op haar avontuur. Ze is ontzettend trots op zichzelf: "Ik heb het gevoel dat ik van niemand daar steun heb gehad." Wat haar dan wel een duwtje in de rug gaf? "De natuur en mezelf. Mijn mentale kracht om door te gaan."

Expeditie Robinson NL vs BE is elke donderdag om 20.30 uur te zien Bij Videoland.

In Robinson Confessions ontvangt Fatima Moreira de Melo de afvaller van de laatste aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE. Wat speelde er echt op het eiland? Fatima gaat op onderzoek uit in deze serie. Alle video's vind je hier.

Robinson Confessions

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!