Beeld © ANP

'Margriet van der Linden aankomend seizoen vaker op tv'

14 februari 2020 15:20

De publieke omroep gunt Margriet van der Linden (50) door de veranderingen rondom 'De Wereld Draait Door' meer afleveringen van haar talkshow 'M'. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

"Vanaf dit jaar is het de wens dit naar 50 procent op te schroeven"

"Was het programma van KRO-NCRV voorheen een slordige 30 procent van het jaar te zien in de vooravond, vanaf dit jaar is het de wens dit naar 50% op te schroeven", zo valt vandaag te lezen in de krant. Volgens het artikel keert de Nederlandse journaliste eind maart weer terug met haar talkshow, direct na de laatste aflevering van De Wereld Draait Door. 

Verder melden ze dat Margriet rond de Olympische Spelen ruimte maakt en daarna het stokje doorgeeft aan de nog onbekende vervanger van DWDD. Waarschijnlijk zal M in november dan weer terugkeren voor een nieuw seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Matthijs van Nieuwkerk over einde DWDD: 'Het is mooi geweest'

Wie er in de overige maanden aan het roer staat nu Matthijs van Nieuwkerk (50) De Wereld Draait Door gaat verlaten, is nog niet bekend. Wel laat Arjen Lubach vandaag in de 538 Ochtendshow weten dat hij door Matthijs gevraagd is als opvolger, iets waar hij opvallend genoeg voor bedankte. "Ik maak liever grapjes, ik denk niet dat zo'n talkshow iets voor mij is", zei hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Talkshow Margriet van der Linden vervangt DWDD

De laatste uitzending van De Wereld Draait Door is op vrijdag 27 maart. De verwachting is dat Matthijs vanaf januari 2021 terugkeert op de buis met een lange reeks zaterdagavondprogramma’s. In RTL Boulevard pleitte Ron Vergouwen voor een Oeuvre-Ring voor Matthijs, dat fragment zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!