Beeld © Netflix

Stranger Things deelt eerste beelden seizoen vier

14 februari 2020 15:40

Yes! Yes! Yes! Eindelijk is er meer duidelijkheid over het vierde seizoen van de hitserie 'Stranger Things'. Netflix heeft de eerste beelden van de nieuwe reeks van de show uitgebracht én duidelijkheid gegeven over het lot van die arme Hopper. Let op: dit artikel kan spoilers bevatten.

"Het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit"

Het was een tragisch einde voor Jim Hopper in het derde seizoen van Stranger Things. Toch was het toen al wel duidelijk dat dit niet het einde zou betekenen voor de geliefde sheriff. "We zijn heel erg blij om officieel te bevestigen dat de productie van Stranger Things 4 gestart is, maar we zijn nog enthousiaster om de terugkeer van Hopper aan te kondigen!" laten de Duffer Brothers, de makers van de Netflix-hit, weten in een statement.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things-Finn Wolfhard voorlopig niet achter het stuur

Maar wie nu denkt dat alles koek en ei is voor de politie-agent, heeft het mis. "Hij zit namelijk gevangen, ver weg van huis, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka waar hij het hoofd moet bieden aan verschillende gevaren: menselijk en niet-menselijk", klinkt het. Dat is veelbelovend, maar hoe zit het met onze favoriete kinderen uit Hawkins? Ook daar geven ze antwoord op: "Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuwe horror op, iets wat al lang begraven leek, iets dat alles met elkaar verbindt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Murder Mystery en Stranger Things 3 meest bekeken Netflix-series

Goed nieuws dus voor de Stranger Things-fans. Bovendien weten de Duffer Brothers zeker dat het vierde seizoen 'het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit' zal worden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'In seizoen 4 Stranger Things gaat een hoofdpersonage dood'

In de video hieronder zie je wat Stranger Things allemaal uit de kast trok voor het derde seizoen. Als we de Duffer Brothers moeten geloven, gaan ze dit het komende seizoen dus toppen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Makers al druk bezig met Stranger Things 4

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!