Beeld © The voice of Holland

The Voice-Emma weet te ontroeren met Love Of My Life

15 februari 2020 12:05

Tijdens de repetitie weet ze met haar stem coach Waylon (39) aan het huilen te maken. Ook tijdens de liveshow vrijdag weet ze het publiek in de studio én de kijker thuis te raken. “Emma heeft de kwaliteit om alles even te vergeten”, prijst Waylon haar de hemel in.

"Je stem is goed en onwijs beheerst, echt heel goed gedaan"

De zeventienjarige Emma krijgt een staande ovatie na haar vertolking van Love Of My Life, van Queen. “Ik vond het echt heel fijn om te zingen en het publiek te voelen”, vertelt Emma na afloop met tranen in haar ogen. Haar emotie is ook voelbaar bij de coaches. Anouk is er zelfs eventjes stil van. Maar niet direct op de goede manier…

"Los van het decor en de jurk die ze je hebben aangetrokken, die een beetje doet denken aan het Eurovisiesongfestival anno 1956, vind ik dit het beste optreden van de avond. Echt supergoed gedaan", geeft ze als commentaar. "Je stem is goed en onwijs beheerst, echt heel goed gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon geconfronteerd met ex-liefje in The voice of Holland

Bij songfestival gaat er bij presentatrice Chantal Janzen een belletje rinkelen. Sinds Jan Smit dit jaar geen commentaar kan geven omdat hij het muziekfestijn presenteert, oppert ze dat Anouk misschien het stokje kan overnemen. “Ik denk dat dat niet goed gaat”, deelt de Nobody's Wife-zangeres met een grote glimlach mee, waarna het publiek in lachen uitbarst. Chantal is het daar niet mee eens: “Ik denk dat dat héérlijk is”, grapt ze.

Als Emma vervolgens nogmaals vertelt dat ze pas zeventien is, wil Anouk haar jurk het liefst uittrekken. “Kom op!”, roept ze geïrriteerd over het ‘ouderwetse’ decor. Ali snapt wel waarom ze voor de rozen gekozen heeft: “Je stak er met head and shoulders bovenuit”, dolt hij. En dan is het hek van de dam. “De grap was flauw, maar het decor was flower”, gaat hij er nog even door.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

The Voice-winnaar Dennis terug op podium waar carrière begon

Toch wil coach Waylon even serieus afsluiten. "Emma kan je aanraken waardoor je een innerlijke reis ervaart die je meeneemt langs alle emoties die je ooit hebt gevoeld. En dat is bijzonder, zeker als je nog zo jong bent", spreekt hij trots. Hij neemt haar dan ook mee naar de volgende ronde.

De uitzending gemist? Hier kijk je hem terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!