Beeld © RTL

Lana en Bobby vertrekken uit GTST

17 februari 2020 13:19

De verhuisdozen staan klaar in Meerdijk. Er verdwijnen twee geliefde personages uit Nederlands langstlopende soap. Lana, gespeeld door Faye Bezemer (19) en Bobby, gespeeld door Rein van Duivenboden (21), zullen afscheid nemen van de kijkers en collega's.

"Ik ga het zeker missen"

Faye en Rein spelen in Goede Tijden, Slechte Tijden een stel stapelverliefde pubers, maar daar komt dus een einde aan. “Ik heb onwijs genoten van mijn tijd bij Goede Tijden, Slechte Tijden”, laat Rein weten. “Vanaf het eerste moment voelde ik me heel erg thuis op de set, vooral door mijn lieve collega’s.” De rol van Bobby is voor Rein erg leerzaam geweest. “Het heeft mij op bepaalde punten uit mijn comfortzone gehaald. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd. Ik focus nu op nieuwe producties en ben druk aan de weg aan het timmeren met eigen projecten.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruni Heinke onthult: 'Ik moest uit GTST na ruzie'

Voor Faye komt er na twee jaar ook een einde aan haar GTST-avontuur. “Ik kijk terug op de serie met veel dankbaarheid en liefde. Ik ga het zeker missen, maar ik ben ook heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Het vertrek van de twee is zeer definitief. Bobby verdwijnt achter slot en grendel, wat voor Lana de reden is om een nieuwe, frisse start te maken in Berlijn.

Door het vertrek van de twee staan er weer wat huizen leeg in Meerdijk. Toch zullen deze niet lang onbewoond blijven. De makers van Goede Tijden, Slechte Tijden laten weten dat de fans binnenkort kennismaken met enkele nieuwe gezichten.

Het vertrek van Rein is op 21 februari te zien op RTL 4. Lana zal op 25 februari haar biezen pakken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hier kun je het GTST-café BOKS bezoeken

Eerder zagen fans al Dilan Yurdakul vertrekken uit Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice deed openhartig haar verhaal tegenover Louisa Janssen, dat zie je hieronder:

Dilan Yurdakul vertelt echte reden van vertrek uit GTST

06:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!