Beeld © ANP

Wendy van Dijk komt met nieuw programma als Ushi

17 februari 2020 13:29

Ruim zeven jaar na het einde van 'Ushi & The Family' waagt Wendy van Dijk (49) zich weer aan een verborgencameraprogramma. Begin maart is het programma, dat de naam 'Wie het laatst lacht...' heeft gekregen, voor het eerst op televisie. Dat heeft SBS6 maandag aangekondigd.

"Wat is er nou leuker dan nietsvermoedende Nederlanders in de maling nemen?"

In de nieuwe show zijn niet alleen bekende maar ook onbekende Nederlanders het slachtoffer van de grappen van Wendy. Ook nemen BN'ers andere BN'ers in de maling en doet Wendy als vanouds weer enkele typetjes. Of het om bekende typetjes als Ushi, Dushi of Loesie gaat is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk kijkt uit naar toekomst vol geluk

"Wat is er nou leuker dan nietsvermoedende Nederlanders in de maling nemen?", vraagt Wendy zich af. "Van ogenschijnlijk makkelijke practical jokes tot goed geproduceerde grappen met bekende Nederlanders. Het blijft iedere keer weer spannend hoe mensen gaan reageren als je ze voor de gek houdt. Dit nieuwe candidprogramma is daarom weer een feestje om te doen."

Het nieuwe programma is positief nieuws voor de presentatrice. Eerder werd bekend dat haar tijdschrift stopt en enkel nog specials maakt. Meer daarover zie je in de video hieronder. 

Wendy van Dijk stopt met haar tijdschrift

00:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!