Beeld © Getty Images

Harry en Meghan gaan samenwerken met Oprah Winfrey

18 februari 2020 09:17

Prins Harry (35) en Meghan Markle (38) moeten sinds kort hun eigen boontjes doppen. Nu het stel niet meer afhankelijk is van het Britse koningshuis, zullen zij ook zelf een inkomen zien te regelen. Dat lijkt ze makkelijk af te gaan. Het stel gaat namelijk in zee met Apple TV, zo bevestigt Charity Combat Stress, het goede doel waarvoor Harry aan de slag gaat.

De organisatie Charity Combat Stress zet zich in voor militaire veteranen en helpt hen met het verwerken van PTSS. Aangezien de Britse prins zelf een militaire achtergrond heeft, is hij de geschikte kandidaat om de organisatie te vertegenwoordigen. De stichting krijgt een eigen reeks op Apple TV, streamingsdienst van Apple. Voor deze serie wordt er samengewerkt met verschillende ziekenhuizen en behandelcentra.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ongelooflijk: deze vrouw lijkt sprekend op Meghan Markle

Niemand minder dan Oprah Winfrey zal het gezicht van deze reeks worden. De presentatrice heeft achter de schermen nauw samengewerkt met het stel. Prins Harry zal als gastspreker te zien zijn. Ook Meghan Markle heeft de handjes uit de mouwen gestoken en is nauw betrokken bij de productie.

Met deze samenwerking wil Harry in de voetsporen treden van zijn vader, prins Charles. Hij is namelijk al jaren ‘peetvader’ van de organisatie. Door zich ook aan Charity Combat Stress te verbinden blijft Harry toch trouw aan zijn koninklijke achtergrond.

Door het vertrek uit de koninklijke familie én zelfs Groot-Brittannië moet er een manier gevonden worden om geld te verdienen en zo de kleine Archie te onderhouden. Dat gaat ze goed af, zo zie je hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle zet verhoudingen op scherp na delen 'verboden' video

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!