Meilandjes staan centraal in special van De TV Kantine

18 februari 2020 09:38

In het elfde seizoen van het persiflageprogramma 'De TV Kantine', met Carlo Boszhard (50) en Irene Moors (52), is onder meer een special over 'Chateau Meiland' te zien.

"Tout bekend Nederland gaat nog één keer bij de familie in Frankrijk langs"

"In de 35 minuten durende special volgt de kijker de hysterische belevenissen van de immens populaire familie. Tout bekend Nederland gaat nog één keer bij de familie in Frankrijk langs voordat ze weer terugkeren naar Nederland", kondigt RTL 4 vandaag aan.

De Meilandjes maakten onlangs bekend Chateau Marilleaux te verlaten en Frankrijk in te ruilen voor hun geboorteland:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Familie Meiland vindt Televizier-Ring weer terug

Andere programma’s die in het komende seizoen gepersifleerd worden zijn: Married at First Sight, Sterren op het Doek, Ranking the Stars, De Beste Zangers en The Masked Singer.

Carlo kruipt onder anderen in de huid van Özkan Akyol, Irene persifleert operazangeres Francis van Broekhuizen, bekend van onder meer All Together Now. Gastacteur Elise Schaap kruipt in de huid van Britt Dekker. Ook Ilse Warringa, Maarten Heijmans en Annick Boer zijn er dit seizoen weer bij als gastacteur. BN’ers die ze met Carlo en Irene nadoen zijn onder anderen Ryanne van Dorst, Anny Schilder, Ajax-trainer Erik ten Hag en Talpa-baas John de Mol.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit is de woonboerderij waar de familie Meiland gaat wonen

Gastrollen zijn er onder anderen voor Rogier & Frank, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Vivienne van den Assem en Gerard Ekdom. Ook Richard Groenendijk is in het nieuwe seizoen te zien, zo maakte hij vandaag bekend:

De TV Kantine begint donderdag 27 februari op RTL 4 met een terugblik op de afgelopen tien jaar van het programma.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!