Beeld © RTL/Videoland

MAFS-Chantal over huwelijksreis: 'Wat een strafkamp was het'

18 februari 2020 18:00

MAFS-koppel Henk (47) en Chantal (42) wordt door bezorgde vrienden en familie opgewacht op Schiphol, zo is te zien in de aflevering van vanavond. Het emotionele weerzien met de kinderen zorgt voor tranen bij Chantal - die overigens geen goed woord over heeft voor Henk en hun mislukte huwelijksreis naar Turkije.

"Ik ben echt kapot"

Op papier passen Henk en Chantal zo goed bij elkaar, maar in de werkelijkheid lijkt een scheiding onvermijdelijk. De grote vraag is of er nog iets te lijmen valt tussen de twee. Daar heeft Chantal in ieder geval tijd voor nodig, want op Schiphol kan ze niet wachten om Henk achter zich te laten. "Godzijdank zeg. Wat een strafkamp was het. Ja, ik kan er niks anders van maken. Ik ben echt kapot."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Chantal: 'Ik had nee moeten zeggen'

Eerder maakte Chantal al kenbaar dat ze 'nee' had moeten zeggen tegen haar Henk. Sinds dat gesprek is het enkel verder bergafwaarts gegaan voor het kersverse koppel. De laatste nacht in Antalya spendeerden ze apart van elkaar, in het vliegtuig zaten ze niet naast elkaar en terwijl Chantal haar familie in de armen sloot, stond Henk nog bij de bagageband op zijn koffer te wachten. 

Het is nog geen einde oefening voor het spraakmakende koppel. Carlo vertelt in de video hieronder dat het avontuur voor de twee nog niet voorbij is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!