Beeld © RTL/Videoland

Dit is waarom MAFS-Robin en Kimberly even uit elkaar zijn

18 februari 2020 22:28

Trouwen met een volslagen onbekende, meteen op een romantische huwelijksreis naar Curaçao en vervolgens direct samenwonen. In de nieuwste aflevering van 'Married at First Sight' wordt het Robin (40) en Kimberly (34) allemaal even te veel. Ze maken samen een belangrijke beslissing: het is tijd voor een pauze.

"Als we hier zouden blijven, maken we alles stuk wat er is"

Robin en Kimberly hebben een vakantie van hun vakantie nodig. Na één dag samenwonen staan de koffers buiten. Zelfs een kusje kan er niet meer van af: de twee hebben overduidelijk tijd voor zichzelf nodig. De onverwachte wending is te verklaren. "We hebben even gepraat", begint Robin. "Het is voor allebei zwaar", vult Kimberly aan. "Door die dagen heb je het gevoel dat er te veel moet zijn, dat alles moet kloppen." 

Het pasgetrouwde koppel wil maar één ding en dat is afstand van elkaar nemen. Op die manier hopen ze om erachter te komen of er nog iets kan ontstaan tussen hen. Kimberly: "Als we hier zouden blijven, maken we alles stuk wat er is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De vonken spatten er vanaf tussen MAFS-Robin en Kimberly

Kimberly maakt zich nog geen zorgen over haar toekomst als getrouwde vrouw. "De vriendschap is er sowieso, dus het is heel gek om elkaar nu niet te zien. We bellen straks en dan gaan we zien hoe het verder loopt." 

Terwijl het huwelijk van Kimberly en Robin begint te wankelen, is de huwelijksreis voor MAFS-Henk en Chantal dramatisch verlopen. Betekent dit het einde van hun avontuur? Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!