Jennifer Hoffman wordt nieuwe presentatrice 3 Op Reis

18 februari 2020 14:00

Jennifer Hoffman versterkt het presentatieteam van '3 Op Reis'. Haar eerste bestemming is Porto in Portugal. Die aflevering is zondagavond (19.45 uur) te zien op NPO 3, kondigt BNNVARA aan.

"3 op Reis presenteren is een droombaan voor zovelen, en zeker ook voor mij"

"3 op Reis presenteren is een droombaan voor zovelen, en zeker ook voor mij", laat Jennifer weten in een statement. Ze benadrukt geen last te hebben van vliegschaamte. Zo behandelt het reisprogramma groenere manieren van reizen. "Ook zorgen we ervoor dat de verhalen die we vertellen een verschil kunnen maken." Jennifer gaat behalve naar Porto ook naar permacultuur-boerderijen in Costa Rica en wildlife-parken in Kenia.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jennifer Hoffman wint prestigieuze filmprijs

De Luizenmoeder-actrice was bij BNNVARA eerder te zien als presentator van de muziekquiz Doe Maar Normaal en het satirische programma Van De Week. Voor de EO presenteerde ze het programma Genaaid, waarvoor ze met vijf beginnende modeontwerpers naar Myanmar reisde om te ervaren hoe het er in de kledingindustrie aan toe gaat. Bij Net5 was ze het gezicht van het programma Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jennifer Hoffman dolgelukkig met nieuwe liefde

De uitzending van de laatste aflevering van De Luizenmoeder in de lente van 2019 maakte een hoop los bij de castleden van de serie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!