Beeld © Getty Images

Temptation Island krijgt nóg een extra seizoen

18 februari 2020 17:19

Nog een kleine week en dan gaat de ultieme relatietest weer van start. Voor wie geen genoeg van al het drama en bedrog (en alle hete lichamen) van 'Temptation Island' kan krijgen, hebben we goed nieuws. Videoland komt met een extra seizoen, dat is gebaseerd op de Amerikaanse variant.

"Vanwege het succes van Temptation Island USA bij Videoland is besloten om dit jaar een Nederlandse versie hiervan te brengen"

De nieuwe Videoland-versie is gebaseerd op het Amerikaanse format waarin, net als bij de 'normale' Temptation, vier koppels hun relatie op het spel zetten. Maar hier ligt de focus op de liefde, niet op het bedrog. De koppels gaan in de Videoland-serie op zoek naar antwoorden om erachter te komen of hun partner écht de ware is. "Twijfel je of jouw partner wel de ware is? Geef je dan nu op en vind antwoorden op al jouw relatievragen", luidt de tekst bij het bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2020

Een woordvoerder van RTL laat aan NU.nl weten waarom er een omslag is gemaakt: "Bij Videoland proberen we vaak iets anders te doen, zoals de afgelopen twee jaar met een exclusieve Temptation Island VIPS-versie. Vanwege het succes van Temptation Island USA bij Videoland is besloten om dit jaar een Nederlandse versie hiervan te brengen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-ster Demi betrokken bij auto-ongeluk

Maar wat is er dan anders aan het vernieuwde format? Omdat in Amerika altijd alles bigger and better moet, heeft de productie er flink wat vuur opgegooid. In Nederland moeten we het doen met acht mannelijke en acht vrouwelijke verleiders, maar voor de Amerikaanse versie halen elk seizoen maar liefst 24 gewillige singles alles uit de kast om het de koppels extra moeilijk te maken.

Ook qua presentatie werkt het allemaal net even anders. In Amerika is het aan Mark L. Walberg - niet te verwarren met acteur Mark Wahlberg - om de koppels de juiste weg te wijzen. Zelf is hij al 32 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw en dus nogal een autoriteit op liefdesgebied. Mark zoekt geen sensatie, maar begeleidt de tortelduifjes in de liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashley van Temptation Island USA haalt uit naar haters

Benieuwd geworden? De eerste twee seizoenen van Temptation Island USA vind je bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!