Beeld © RTL

Kijkers staan perplex om breuk in Help, Mijn Man Is Klusser

19 februari 2020 21:59

Normaliter werkt het programma 'Help, Mijn Man Is Klusser' zeer goed voor de relatie. Het huis wordt opgeknapt en tegelijkertijd worden de scheurtjes in de relatie ook gelijmd. Toch geldt dat niet voor Chris en Corina. John Williams heeft alles op alles gezet om de twee weer dichter bij elkaar te brengen, maar zonder succes.

John ontmoet Corina in het huis van haar en haar grote Tinder-liefde Chris. De twee hebben twee dochtertjes, maar die kunnen niet veilig in huis spelen. Allerlei draden liggen voor het grijpen en Corina is daar helemaal klaar mee. Chris heeft anderhalf jaar geleden een flinke rugblessure opgelopen. Hierdoor is het klussen er bij ingeschoten. Niet alleen het huis staat op instorten, maar ook de relatie tussen zijn schoonmoeder en zwager lijkt onherstelbaar. De moeder en broer van Corina komen dan ook niet meer over de vloer als Chris er is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers gaan los op familieperikelen in Help, Mijn Man Is Klusser

De toon is al gelijk gezet als Chris wordt overvallen met het nieuws van de aanstaande verbouwing. Hij zit namelijk Formule 1 te kijken bij vrienden als de John spontaan binnenstapt. Het gaat momenteel ‘slecht’, zo verzucht Chris. Hij loopt dan ook direct weg en vraagt of de camera uit kan. De ingeschakelde hulp schiet gelijk in het verkeerde keelgat, maar is wel broodnodig. Voor Corina is dit namelijk de druppel en ze vertelt hem dan ook dat het zo niet meer kan. Chris voelt zich echter niet op zijn gemak en vertelt dat hij het gevoel krijgt dat hij wordt afgeschilderd als iemand die niks doet. Toch worden de handen uit de mouwen gestoken en wordt de woonkamer flink aangepakt, met behulp van Corina én Chris.

De relatie van Corina en Chris staat echter op knappen. Al gedurende de uitzending blijkt dat Chris zich erg voor het blok gezet voelt en de communicatie onderling is bijna nihil. Ze hebben elkaar niks meer te vertellen. Chris laat echter aan Corina weten dat hij een punt achter de relatie wil zetten, maar draait nog geen 24 uur later weer bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wordt dit de heftigste Help, Mijn Man Is Klusser! ooit?

Beetje bij beetje wordt de woonkamer opgeknapt en neemt John het stel apart om over de toekomst van de relatie te praten. Ze gaan er weer voor en Chris wil zelfs het contact met zijn schoonfamilie weer herstellen. Na een aantal intensieve dagen is de woonkamer klaar en lijken zowel de woning als de relatie weer helemaal veilig en stabiel.

Maar toch heeft het niet mogen baten, want vrij snel na de opnames hebben de twee alsnog besloten om een punt achter hun relatie te zetten.

De kijkers wisten niet wat ze zagen en klimmen dan ook in de digitale pen. De reacties zijn dan ook zeker niet mals. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!