Beeld © KRO-NCRV

Dit zijn de eerste beelden van Boer zoekt Vrouw

20 februari 2020 18:36

De populairste datingshow van de lage landen gaat weer bijna van start: 'Boer Zoekt Vrouw'. Het nieuwe seizoen staat vast en zeker weer garant voor talloze ongemakkelijke momenten van boeren die de liefde van hun leven najagen. En wij hebben alvast wat beelden voor je! De hype rondom het programma zal binnenkort weer starten, maar toch planten wij het zaadje even.

In dit seizoen maken we kennis met negen boeren en één boerin die allemaal op zoek zijn naar de kalverliefde van hun leven. Het programma staat ieder jaar weer opnieuw weer bol van de ongemakkelijke momenten. Sommige kandidaten weten wel hoe zij iemand moeten veroveren, maar anderen lijken nog wel wat te kunnen leren over bloemetjes en de bijtjes. De boeren hebben overigens vrijwel nooit last van sterallures, wat ze vaak zo charmant maakt. De boeren staan lekker met beide benen op de grond, of in eigenlijk de klei.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Meer dan 75 Boer zoekt Vrouw-baby's geboren

In deze nieuwe beelden zien we dat boerin Annemiek (25) een wel héél originele 'brief' krijgt. Een jongen die haar wel ziet zitten, trekt letterlijk alle registers voor haar open. Eerder werd al bekend dat Annemiek erg populair is bij de mannen en dat ze veel brieven heeft ontvangen. Ook aanschouwen we hoe presentatrice Yvon Jaspers (46) langs gaat bij boer Willem (27). Ze vraagt aan hem of hij klaar is voor zijn avontuur.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Boer zoekt Vrouw-Johan opnieuw vader geworden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!