Beeld © Getty Images

Studio American Idol geëvacueerd na gaslek

21 februari 2020 06:30

Tijdens de opnames van de audities van ‘American Idol’ is de studio geëvacueerd in verband met een gaslek. Op beelden van de uitzending van aankomende zondag is te zien hoe juryleden Katy Perry (35), Luke Bryan (43) en Lionel Richie (70) opmerken dat ze gas ruiken, waarna iedereen het gebouw moet verlaten.

“Ik voel me niet goed”

De zangeres lijkt zich in het clipje, dat People donderdag online zette, als eerste te realiseren dat er iets niet goed gaat in de studio. "Ruiken jullie ook gas? Het is best intens", vraagt ze aan haar collega's. Bryan laat vervolgens aan de producenten weten dat er een flinke propaanlucht hangt. De zangeres staat vervolgens op omdat ze licht in haar hoofd wordt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katy Perry ontroerd door zingende vuilnisman in American Idol

In de video is te zien hoe de brandweer met flink materiaal uitrukt voor het gaslek. De juryleden staan dan buiten en de clip eindigt met Perry die zegt: "Ik voel me niet goed" en dan op de grond valt. Het filmpje is daarna meteen afgelopen, waardoor niet helemaal duidelijk is of de zangeres echt buiten westen is geraakt, of een grapje maakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Charles kiest Katy Perry als ambassadeur goed doel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!