Beeld © NBC

The Blacklist wordt een neverending story

21 februari 2020 16:34

Fans van de serie hoeven Raymond Reddington voorlopig niet te missen. Zender NBC geeft duidelijkheid over het lot van 'The Blacklist' en verlengt de serie voortijdig met nog een seizoen.

"We kunnen niet blijer zijn om het verhaal van Red en Liz voort te zetten in seizoen acht"

Doordat NBC nog een seizoen van The Blacklist bestelt, worden de Nederlandse kijkers naar verwachting tot en met 2022 zoet gehouden met nieuwe afleveringen. "We zijn heel blij dat we het verhaal van Red en Liz kunnen voortzetten in een achtste seizoen", aldus de voorzitters van de afdeling Scripted Programming van NBC. De zender geeft aan dat er geen plannen zijn om de show na seizoen zeven te cancellen en dat de huidige cast in het achtste seizoen ook weer te zien is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe seizoen The Blacklist van start bij RTL

The Blacklist draait om de voortvluchtige Raymond Reddington. Hij biedt in seizoen één aan om de FBI te helpen met het pakken van criminelen. Maar wel op één voorwaarde: hij wil samenwerken met profiler Elizabeth. 

Begin volgend jaar is het zevende seizoen van The Blacklist beschikbaar op Netflix. Wat je van dat seizoen kunt verwachten, zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!