Beeld © William Rutten

The voice of Holland verrast met nieuw element in de halve finale

21 februari 2020 18:42

Kijkers van de talentenjacht worden vanavond op een heel nieuw element getrakteerd. 'The voice of Holland' introduceert in de halve finale voor het eerst de zogeheten crossbattles.

De halve finale van The voice of Holland belooft nu al bijzonder te worden. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma strijden talenten van één coach nu niet tegen elkaar, maar tegen een kandidaat uit het andere team. Maar welke talenten nemen het tegen elkaar op? De coaches hebben hun keuze gemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Voice-Emma weet te ontroeren met Love Of My Life

Waylon zet Stef tegenover Ayoub uit Team Ali. Ali kiest er vervolgens voor om de strijd aan te gaan met Anouk. De crossbattle is tussen Daphne en Sanne. Anouk laat daarna zien dat ze een uitdaging niet uit de weg gaat. Lil Kleine moet van haar Danilo op het podium zetten, zodat hij het op kan nemen tegen Sophia. Tot slot blijven er twee kandidaten over: Emma van Team Waylon en Kes uit Team Kleine.

De halve finale van The voice of Holland is vanaf 20.30 uur te zien op RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TVOH heeft opvolger voor Lil’ Kleine gevonden

De crossbattle is de uitgelezen kans om te laten zien hoe competitief de kandidaten en hun coaches zijn. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!