Beeld © ANP

Martijn Krabbé reageert in TVOH vol zelfspot op uiterlijk

21 februari 2020 21:28

Een paar weken geleden waren niet de zangtalenten het onderwerp van gesprek, maar het uiterlijk van de presentator. In de 'The voice of Holland'-aflevering van vanavond reageert Martijn Krabbe (51) vol zelfspot op zijn look van de afgelopen weken.

"Als ik zou gaan, dan ga ik in wortelpak"

Terwijl carnaval in Nederland losbarst, presenteren Chantal Janzen (41) en Martijn de halve finale van The voice of Holland. Voor Chantal een mooie gelegenheid om te vragen of haar collega plannen heeft om carnaval te vieren. Daar heeft de presentator een prachtig antwoord op: "Nee, zeker niet. Maar als ik zou gaan, dan ga ik in wortelpak. Ik heb het al twee weken aan. Hoe dan ook, dankjewel Chantal." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers 'The Voice' raken niet uitgepraat over Martijn Krabbé

Met deze opmerking doelt Martijn op zijn opvallende uiterlijk van de afgelopen weken. Is hij een week naar Ibiza geweest? Nee, de visagisten zijn misschien een beetje uitgeschoten met de bronzer. Kijkers vonden in ieder geval dat de presentator was doorgeslagen met zijn make-up en die opmerkingen zijn hem niet ontgaan.

Chantal vindt de comeback van Martijn in ieder geval hilarisch en ook de Twitteraars lachen er smakelijk om. 

Tussen coaches Lil Kleine en Anouk lijkt het op camera al een stuk beter te gaan. Toch vindt Samantha Steenwijk dat één van de coaches het veld moet ruimen in het volgende seizoen. Dat vertelt ze aan RTL Boulevard in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!