Beeld © RTL/William Rutten

Anouk en Lil’ Kleine negeren elkaar volkomen tijdens TVOH-shows

22 februari 2020 16:10

Het is een van de meest besproken onderwerpen in het tiende seizoen van ‘The Voice of Holland.’ Dan hebben we het niet over de talenten of de oranje uitgeslagen Martijn Krabbé. Nee, de bonje tussen Anouk en Lil’ Kleine houdt de kijker al maanden bezig. De zangeres heeft op haar Instagram nu duidelijkheid gegeven over de status van deze 'ruzie'.

"Is er nog steeds een sfeer waarin jullie elkaar beiden negeren?"

Anouk heeft tijdens de halve finale al flink van zich laten horen. Ze haalde namelijk hard uit naar het programma nadat haar protegé het veld moest ruimen. Ze noemde de talentenjacht een ‘bout format’ en vroeg zich hardop af of TVOH vooropgezet is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Anouk heeft vervanger al gevonden voor TVOH

Eerder die dag stond Anouk open voor allerlei vragen die haar Instagram-volgers haar konden stellen. Naar de standaard vragen en Chantal Janzen die vroeg of ze een kop koffie mocht, vroeg er een iemand naar de fittie tussen de coaches.

“Hoe is de situatie op dit moment tussen jou en Lil’ Kleine? Is er vrede gemaakt of is er nog steeds een sfeer waarin jullie elkaar beiden negeren?”, zo klonk de desbetreffende vraag.

Anouk was in deze Q&A nou bepaald van de lange antwoorden, maar hield het kort en bonding. “Nee, negeer”, schreef ze terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TVOH heeft opvolger voor Lil’ Kleine gevonden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!