Beeld © The CW/Netflix

Deze twee acteurs verlaten Riverdale

24 februari 2020 03:02

Serie Riverdale verliest na dit seizoen twee castleden. Skeet Ulrich (50) en Marisol Nichols (46) verlaten de show, zo maakten de acteurs zondag zelf bekend.

"Ik ben er trots op dat ik onderdeel mocht zijn van zo'n getalenteerde groep"

"Ik ben er trots op dat ik onderdeel mocht zijn van zo'n getalenteerde groep, zowel voor als achter de camera's", liet Ulrich weten. "Maar ik heb besloten dat het tijd is om verder te gaan en me op anderen creatieve projecten te storten. Ik mag Riverdale dan verlaten, maar mijn ervaring van de afgelopen vier jaar sluit ik voor altijd in mijn hart."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Deze Riverdale-ster zet na drie jaar punt achter relatie

Ulrich speelde in Riverdale de vader van Jughead, het personage van Cole Sprouse. Die reageerde al snel op het bericht met een grapje over het kapsel van de acteur. "Laat je in ieder geval je matje achter?"

Skeet Ullrich

Een paar uur na Ulrich kondigde ook Nichols haar vertrek aan. "Ik vond het geweldig om Hermione Lodge tot leven te brengen en met deze geweldige cast, die familie is geworden, te werken", aldus de actrice in een statement aan TV Line. "We hebben mooie tijden meegemaakt, zowel tijdens hoogtepunten als tijdens dieptepunten", waarmee ze waarschijnlijk verwijst naar het overlijden van castlid Luke Perry vorig jaar. "En we hadden de beste fans ooit. Ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk en heb zin in de toekomst."

Marisol Nichols
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Het wachten is voorbij: Riverdale gaat weer verder op Netflix

Nieuwe Riverdale-teaser zet al je zintuigen op scherp

02:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!