Beeld © RTL/Videoland

MAFS-avontuur Ingeborg en Chantal staat op ontploffen

24 februari 2020 21:27

Het liefdesavontuur van de twee vrouwen begon al medium, waardoor het na de huwelijksnacht alleen maar beter kon worden. Of toch niet? Ondanks dat de zon schijnt op de huwelijksbestemming Gran Canaria, hangt er een grote donkere wolk boven de relatie van Chantal en Ingeborg.

"Nou bedankt voor de support"

's Ochtends is er nog geen vuiltje aan de lucht. Ingeborg en Chantal maken zich op voor hun eerste dag van hun huwelijksreis. Het begint met een heerlijk ontbijt en een gezellige dag op het strand. De stapavond moet de dag compleet maken. Maar dat is precies waar het misgaat.

De sfeer zit er al niet goed in als Ingeborg een selfie wil maken met Chantal en vervolgens nul op rekest krijgt. Maar de bom ontploft al helemaal als Ingeborg haar ziel en zaligheid geeft tijdens karaoke, terwijl Chantal zich daar niet comfortabel bij voelt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Ingeborg en Chantal bereiden zich voor op huwelijk

Ingeborg is niet alleen klaar met haar performance, maar ook met haar echtgenote. Het enige wat ze verlangt, is Chantal die gezellig meedoet. Het was de druppel die de emmer liet overlopen. Boos klapt Ingeborg in haar handen: "Nou bedankt voor de support. Top!"

Zodra Chantal doorheeft dat haar vrouw het écht even gehad heeft, pakt ze haar koffers en vertrekt ze naar een andere kamer. Dat schiet bij Ingeborg vervolgens in het verkeerde keelgat. Serieuze relatietwijfels volgen en de vraag is: gaat deze relatie het redden?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samenwonen positieve impuls voor MAFS-Thierry en Sanne

Het huwelijk van Chantal is inmiddels al voorbij. In de video hieronder zie je dat ze desondanks toch haar trouwring draagt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!