Beeld © RTL/Videoland

MAFS-Robin en Kimberly knallend uit elkaar: 'Je hebt geen fiets'

25 februari 2020 07:30

Het leek een mooi sprookje: het liefdesexperiment tussen Robin en Kimberly. Maar na slechts een dag samenzijn hebben de twee besloten om er een punt achter te zetten. Volgens Kimberly heeft Robin een té pittig lijstje van dingen waar een vrouw volgens hem aan moet voldoen.

"Ik vind het gewoon geen volwassen gesprek"

Kimberly vertelt in de uitzending: “Tijdens de reis merkte ik al dat hij best wel gesloten is, maar toen kenden we elkaar nog maar een paar dagen. Dus dat is niet zo gek. Maar ik voelde wel dat er een andere kant van hem was.” Ze legt uit dat Robin, als er camera’s draaiden, compleet dichtklapte. Zodra de camera's op zwart waren, bleek hij echter een totaal andere man te zijn. “Hij kan best wel grof zijn in de dingen die hij zegt. Hij is wel een paar keer over mijn grens gegaan en dat pik ik gewoon niet”, vertelt Kimberly met een brok in haar keel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert ten Brink had graag MAFS willen presenteren

Kimberly besloot Robin te confronteren met haar bedenkingen. “Toen zei hij: ‘Ja, ik zie het helemaal niet meer zitten. Ik heb gewoon een lijstje en jij voldoet daar niet aan.’” Als Kimberly vervolgens vraagt naar de desbetreffende punten, krijgt ze een bijzonder antwoord. “‘Je hebt geen racefiets, je gaat niet genoeg naar festivals, je reist te veel en je bent niet sportief.’ Ja, dan ben je uitgepraat. Ik vind het gewoon geen volwassen gesprek." 

Hoewel 'te veel reizen' een van de negatieve punten op Robins lijstje was, heeft hij zijn pijlen inmiddels gericht op een nieuw avontuur: hij gaat op reis. Samen met een vriend vertrekt hij naar Amerika. Zelf wil hij ook nog wat kwijt over de breuk tussen hem en Kimberly: “Ze is een heel lieve vrouw, maar ik miste gewoon wat tussen ons. Het is jammer, maar liefde kun je niet dwingen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-avontuur Ingeborg en Chantal staat op ontploffen

De finale komt met rasse schreden dichterbij. Morgenavond krijgen we te zien hoe het stellen nu vergaat en of er scheidingen plaats zullen vinden. Married at First Sight is dinsdagavond om 20.30 uur op RTL 4. 

Voor Chantal is het echter wel duidelijk: ze draagt haar trouwring tot het bittere eind, vertelt ze.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!