Beeld © ANP

Martijn Krabbé reageert op 'doorgestoken kaart'-uitspraak Anouk

25 februari 2020 13:33

De laatste uitzending van 'The voice of Holland' ging er heftig aan toe. Nadat Anouks (44) protegé Sanne het veld moest ruimen, raakte ze verwikkeld in een discussie met Martijn Krabbé (51). De presentator vertelt nu hoe het na afloop van de opnames verderging.

"Weet je wat het is met spelregels, als je wint dan zijn het heel goede spelregels. Als je verliest heeft altijd iemand anders het gedaan"

Martijn laat aan AD weten dat hij Anouk niet meer heeft gesproken. Dat hoeft volgens hem ook niet, omdat de discussie in het heetst van de strijd tot stand komt. Anouk zag vlak daarvoor haar talent vertrekken, terwijl haar tegenstander een slecht optreden neerzette. "Als je het volk laat stemmen gebeurt dat soort dingen (dat een goede zangeres vertrekt, red.). Het was gewoon een flater. Je zou bijna denken dat het vooropgezet is. Kan bijna niet anders", zei de coach in de uitzending. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Anouk uit kritiek op TVOH: 'Je zou zeggen dat het vooropgezet is'

Anouk en Martijn staan in ieder geval niet op gespannen voet met elkaar. Hij begrijpt Anouks boosheid, maar zegt dat het hier gaat om een mening van een persoon. "Als je mee mag doen met The Voice, dan kun je zingen. Iedereen is goed. Daphne is ook goed, maar ze had vrijdag een heel slecht optreden. Dat wordt je dan vergeven."

Aan het programma wil de presentator in ieder geval niks veranderen. "Weet je wat het is met spelregels, als je wint dan zijn het heel goede spelregels. Als je verliest heeft altijd iemand anders het gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wordt het knokken tussen Lil' Kleine en Anouk bij Battles TVOH?

Samantha Steenwijk dankt haar bekendheid onder meer aan The voice of Holland. Aan RTL Boulevard liet zij weten dat het programma absoluut geen doorgestoken kaart is.

Samantha: 'TVOH is geen doorgestoken kaart'

04:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!