Beeld © Videoland/RTL

Kogel door de kerk: deze twee MAFS-koppels blijven getrouwd

25 februari 2020 22:34

De meest spraakmakende datingshow van het moment zit erop. De 'Married at First Sight'-kandidaten hebben vanavond bekendgemaakt of ze bij hun partner willen blijven óf dat ze willen scheiden. Uiteindelijk hebben twee stelletjes het experiment overleefd: Thierry (31) en Sanne (33), en Ferry (48) en José (44).

"Laten we dat ijsje nog maar een keer overdoen"

Of ze nou écht de ware liefde hebben gevonden, weten beide stellen nog niet zeker. "Eigenlijk hebben we nog niet lang genoeg de tijd gehad om elkaar écht te leren kennen", zegt José bijvoorbeeld. Haar Ferry sluit zich daarbij aan. "Of ik verliefd ben, daar ben ik nog niet uit. Maar ik zou het wel fijn vinden als er nog vele dates mogen volgen, om de gevoelens voor elkaar te ontdekken. In alle rust en zonder camera's." Daar kan José alleen maar mee instemmen. Vervolgens vertellen de twee elkaar dat ze graag getrouwd blijven, wat presentator Carlo Boszhard (50) tot tranen roert.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

MAFS-Robin en Kimberly knallend uit elkaar: 'Je hebt geen fiets'

Ook Sanne vindt het lastig om te zeggen of Thierry nou echt de ware is, of niet. "We hebben ook nog niet écht normaal met elkaar gedatet. De huwelijksreis was fantastisch en tijdens het samenwonen deden we ook alleen maar leuke dingen. Maar we hebben nog niet gewoon met elkaar geleefd", legt ze uit. Toch besluit ze om getrouwd te blijven met Thierry. Die kan zijn enthousiasme vervolgens niet bedwingen en slaakt een kreetje van geluk.

Ondanks die ene ruzie over dat ijsje, tijdens hun huwelijksreis in Italië, wil Thierry ook maar wat graag getrouwd blijven met zijn vrouw. "Laten we dat ijsje nog maar een keer overdoen", vertelt hij. "We hebben van dit avontuur echt óns avontuur gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

MAFS-avontuur Ingeborg en Chantal staat op ontploffen

De meest spraakmakende kandidate van dit seizoen is zonder twijfel de Haagse Chantal (42). Door haar excentriciteit kreeg de blondine veel aandacht. Soms positief, soms negatief. Presentator Carlo Boszhard (50) is in ieder geval groot fan van Chantal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!