Beeld © Jinek

MAFS-droomkoppel Ferry en José zijn alsnog gescheiden

26 februari 2020 09:52

Het MAFS-avontuur van Ferry en José had alle ingrediënten voor een perfect huwelijk. Niet alleen de kijkers waren gek op de twee, maar ze zagen elkaar ook wel zitten. Ruim een miljoen kijkers zagen hoe de twee aangaven het liefst getrouwd te willen blijven, maar Ferry onthulde gisteravond in Jinek dat het toch allemaal een beetje anders is gelopen.

"José voelde het nog niet"

Ferry zat zonder José aan tafel bij Jinek. Het is niet dat de twee elkaar niet meer kunnen luchten of zien, maar José is inmiddels naar Curaçao vertrokken. “Ze zit bij haar vader”, legt Ferry uit. Als Eva vraagt hoe het nu tussen de tortelduifjes gaat, heeft Ferry slecht nieuws. “Nadat de camera’s weg zijn gegaan, zijn wij verder gegaan met daten. Helaas zijn we wel tot het besluit gekomen om te gaan scheiden. José voelde het nog niet.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kogel door de kerk: deze twee MAFS-koppels blijven getrouwd

Toch laat Ferry zijn mogelijke droomvrouw niet zomaar lopen. “Een maand later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik haar uitgenodigd om een weekendje weg te gaan. Ik zei tegen haar: ‘Pak je pyjama mee en je ziet wel waar we heen gaan.” Daar is de vonk toch weer overgeslagen. We zijn gescheiden, maar wél aan het daten. Ik ben hartstikke verliefd”, vertelt Ferry breed lachend.

Concrete plannen hebben de twee echter nog niet. “We zien wel waar het schip strandt. We hebben het in ieder geval onwijs gezellig met elkaar.” MAFS-presentator Carlo Boszhard vertelt het jammer te vinden hoe het tussen het stel is gelopen. “Alle hoop was wel op José en Ferry gevestigd. Ik vind het wel weer fijn dat ze nu weer daten. Geef ze de tijd en de rust en dan hoop ik toch dat het goedkomt. Niet voor het programma, maar voor jullie.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste ontmoeting MAFS-Henk en Chantal is erg ongemakkelijk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!