Thierry en Sanne in Married At First Sight Beeld © Videoland

MAFS-Thierry en Sanne ondanks vliegende start uit elkaar

26 februari 2020 10:57

Het leek allemaal zo mooi, maar het sprookje is nu toch ten einde. Het 'Married At First Sight'-huwelijk van Thierry en Sanne is ook gestrand.

"Het was een avontuur om nooit te vergeten!"

Sanne laat in een reactie aan RTL Boulevard weten dat ze het na het experiment nog een tijdje hebben geprobeerd, maar dat Cupido niet raak heeft geschoten. Ook Thierry reageert en vertelt dat ze in het echte leven toch niet zo goed bij elkaar passen.

Vanavond doet Thierry zijn hele verhaal in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-droomkoppel Ferry en José zijn alsnog gescheiden

De ex-vrouw van Thierry schrijft op Instagram: "Wat een avontuur en wat een experiment. Uiteindelijk hebben wij toch besloten om te gaan scheiden!" De reden voor de breuk laat Sanne in het midden. Wel bedankt ze iedereen die haar heeft gesteund "tijdens dit maffe experiment." 

Sanne schrijft dat Married At First Sight haar dichterbij haar familie en vrienden heeft gebracht. "Ook de leuke en lieve vriendschappen die tijdens dit programma zijn ontstaan zijn me heel veel waard. En natuurlijk de lieve mensen die dit programma tot zoiets moois hebben gebracht... Wat een toppers. Het was een avontuur om nooit te vergeten!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste ontmoeting MAFS-Henk en Chantal is erg ongemakkelijk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!