Beeld © Help Mijn Man Is Klusser

John Williams met mond vol tanden in Help Mijn Man Is Klusser

26 februari 2020 21:43

Salma en Tim uit 'Help Mijn Man Is Klusser' zijn stapelgek op elkaar. Er staat alleen één ding hun liefde in de weg: het huis van Tim is een absolute bouwval. Met een liefdesbaby op komst vindt John Williams (50) dat het niet langer kan.

"Hij is degene die mij gelukkig maakt en ik wil hem geen pijn doen"

Normaal gesproken overvalt John het gezin tijdens het begin van de uitzending, maar deze week zit het even anders. De presentator heeft namelijk afgesproken met de hoogzwangere Salma. De aanstaande moeder woont momenteel niet samen met de vader van haar kindje, omdat zijn huis onbewoonbaar is. In haar eigen appartement kan de familie niet samenwonen, daar is het te klein voor. "Ons leven lijkt nu op een latrelatie", vertelt ze droevig aan John. "Het geeft mij nu heel veel stress. Maar het klinkt raar: hij is degene die mij gelukkig maakt en ik wil hem geen pijn doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Williams: Ongekend seizoen Help Mijn Man Is Klusser

Omdat Tim onregelmatige tijden heeft, is het voor hem niet mogelijk om te klussen. Daarnaast is hij ook nog eens verslaafd aan gamen. Iets wat John onacceptabel vindt. Als hij een kijkje neemt bij het huis ziet hij met eigen ogen het probleem. "Wat erg dit", vertelt hij aan de camera. Eenmaal binnen weet John niet wat hij meemaakt. "Waarom leef je zo?", vraagt hij zich dan ook hardop af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Williams in januari te zien met twee programma's

De kijker op Twitter heeft ook een duidelijke mening over het stel en is niet bang hem te delen:

Uitzending gemist? Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!