Beeld © William Rutten

Lil’ Kleine geeft duidelijkheid over toekomst bij The Voice

27 februari 2020 19:23

Met zijn 25 jaar is Lil' Kleine de jongste coach ooit bij 'The voice of Holland'. Maar laat je niet misleiden door zijn leeftijd. Hij heeft met zeven nummer 1-hits, twintig platinaplaten en miljoenen streams zijn sporen meer dan verdiend in de muziekindustrie. Toch is er over zijn deelname als coach veel te doen geweest. Tegenover RTL Boulevard geeft de rapper nu meer duidelijkheid over de toekomst.

"Of ik het zou willen?"

Aanstaande vrijdag is de grote finale van The voice of Holland. Omdat de rapper geen talenten meer in de race heeft, kan hij lekker achterover hangen. "Ik heb geen stress", vertelt hij aan RTL Boulevard. Ondanks dat de winst dit seizoen dus aan zijn neus voorbij gaat, kijkt met met plezier terug op het avontuur. "Het was leerzaam en tof om mee te mogen maken", aldus Kleine. Of hij er volgend seizoen ook weer bij is? Daar mag hij niks over zeggen. "Ik zou het zeker leuk vinden, maar of ik het zou willen? Daar moet ik nog even over nadenken…"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine geeft godsvermogen uit tijdens shoppingtripje

Rapper Lil' Kleine ligt de laatste tijd vooral onder vuur vanwege de manier waarop hij de talenten in de zangcompetitie feedback geeft. Critici vinden het te inhoudsloos en zijn van mening dat de artiest zijn rode draaistoel af moet staan. Ook had hij dit seizoen nog een akkefietje met Anouk. Het was dan ook even spannend of de twee samen in de liveshows te zien zouden zijn, maar afgelopen weken zaten de twee kemphanen gewoon samen in de studio.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Kijkers The Voice hebben het helemaal gehad met Lil' Kleine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!