Beeld © Shondaland

'Alex Karev' keert tóch terug in Grey's Anatomy

28 februari 2020 14:53

Het doktersavontuur van Justin Chambers (49) zit er toch nog niet op. De 'Grey's Anatomy'-ster maakt een eenmalige terugkeer in Seattle Grace. Helaas is het puur en alleen om afscheid te nemen van zijn maatjes en de kijkers.

"Er is nooit een goed moment om afscheid te nemen"

Een officieel afscheid staat op de planning voor de geliefde dokter Alex Karev. Hoewel eerder werd gezegd dat de allerlaatste aflevering met acteur Justin Chambers in november was verschenen, blijkt dat toch niet het geval te zijn. In januari kondigde Grey's Anatomy aan dat hij zou vertrekken en geen afscheid zou nemen. De fans van het ziekenhuisprogramma kunnen opgelucht adem halen, want Alex gaat nog eenmaal zijn rondje maken door Seattle Grace. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Chambers over 'lastige keuze' stoppen Grey's Anatomy

In de finale van het vorige seizoen leek het alsof Alex op bezoek was bij zijn moeder in Iowa. Maar dat blijkt helemaal niet waar te zijn. De dokter heeft wel al enkele weken geen contact met zijn vrouw Jo. Wat dat allemaal te betekenen heeft, is in de volgende seizoensopener te zien. De eerste beelden daarvan zijn al uitgebracht. In Leave A Light On staat Alex centraal en wordt er uitgebreid afscheid van hem genomen. En zoals we gewend zijn van Grey's Anatomy zit het ook vol emotionele flashbacks van zijn tijd bij Seattle Grace. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Chambers stopt met Grey's Anatomy: 'Mooi geweest'

"Er is nooit een goed moment om afscheid te nemen van een personage dat 15 jaar lang zo'n invloed op je leven heeft gehad", liet Justin weten in zijn afscheidsstatement. "Ik wil al een hele tijd mijn acteerrollen uitbreiden. Nu ik 50 word, vind ik het wel tijd." De allerlaatste laatste aflevering van Grey's Anatomy waar Justin in te zien is, verschijnt volgende week donderdag in Amerika. Een Nederlandse uitzenddatum is nog onbekend. 

Grey's Anatomy is al 15 jaar een hit. De makers weten wat voor goud ze in handen hebben en probeerden het nog eens. Ook Station 19 is een gigantisch succes geworden, zoals te zien is in de video hieronder. 

Fan van Grey's Anatomy? De nieuwe spin-off Station 19 is hier

01:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!