Beeld © Instagram @miljuschka

Wordt hier verklapt wie de Mol is?

01 maart 2020 15:34

Het gis-spel der gis-spellen komt bijna aan zijn eind, maar er wordt nog altijd druk gespeculeerd over wie de Mol nou is in 'Wie is de Mol?' Iedere mogelijke hint wordt uitgespit door de fanatieke kijkers van het programma en die lijken nu door te hebben om wie het zou gaan. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van 'Wie is de Mol?'

"Goed bedacht"

Nathan, Buddy, Miljuschka, Rob en Leonie namen het gisteren in de kwartfinale van Wie is de Mol? tegen elkaar op. Hoewel Leonie door praktisch iedereen werd verdacht, kreeg de presentatrice toch een rood scherm te zien. Zij is dus niet de Mol. Maar wie dan wel? De oplettende kijkers hebben alle opdrachten zitten doorspitten, waaruit één duidelijk screenshot is gekomen. Hierop zou een behoorlijk duidelijke aanwijzing te zien zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze WIDM-kandidaat wordt momenteel het meest verdacht als Mol

Op de foto zien we Buddy tijdens de fietsopdracht door de stad. De kandidaten werden naar allerlei plekken gestuurd, maar door de hectiek was de tv-persoonlijkheid even de weg kwijt. Het moment van dit screenshot staat hij te wachten op antwoord van zijn vervolgroute. Maar links onderin de foto staat de tekst "smol." Dit zou natuurlijk een duidelijk signaal kunnen zijn dat Buddy de Mol is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grootste WIDM-fan mag mee op reis in het nieuwe seizoen

Het Instagram-account Wie is de Mol hints 2020 plaatste het screenshot. De volgers van de fanpage denken echter dat het veel te voor de hand liggend is. "Goed bedacht, maar het is geen goede hint want Miljuschka en Rob hadden ook iemand anders naar die locatie kunnen sturen", laat één volger weten. "Misschien wel, maar het is wel heel opvallend", aldus een ander. Volgens vele andere reacties is het puur toeval ook. "En Buddy is klein = Smol", denk er eentje. 

Dat het lastig is om erachter te komen wie het nou daadwerkelijk is, is elk jaar wel het geval. Maar volgens oud-deelnemer Thomas Cammaert is dit "het moeilijkste seizoen ooit." Bekijk de video hieronder om te zien waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!