Beeld © Videoland

Aftellen begint met eerste foto nieuw seizoen Mocro Maffia

02 maart 2020 14:20

Fans van de bloedstollende serie 'Mocro Maffia' hebben 2 april al tijden in hun agenda geblokt. Dan begint het langverwachte tweede seizoen van de hitserie, maar veel is er nog niet bekend gemaakt. De makers hebben zojuist een eerste foto naar buiten gebracht en die is op z’n zachtst gezegd bijzonder te noemen.

Op de foto zien we enkele van de hoofdrolspelers aan een tafel zitten terwijl ze lijken te applaudisseren. Zo zien we onder meer Mo ‘De Show’ (Bilal Wahib), Romano Tevreden (Mandela Wee Wee), Potlood (Nasrdin Dchar), Tatta (Robert de Hoog), Adill (Walid Benmbarek) en Taxi (Iliass Ojja) samen aan een tafel zitten. Wat het gruwelijk maakt, is het feit dat er allerlei dode muizen op tafel liggen... 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wanneer Mocro Maffia weer op Videoland verschijnt

Het is een bijzonder gezelschap, juist omdat Tatta de rechterhand is van de Paus, gespeeld door Achmed Akkabi en ook Taxi is onderdeel van dit kamp. Het drietal heeft het flink aan de stok met het kamp Romano Tevreden, Adill en Potlood en dan drukken we het nog zacht uit. Nadat De Paus de verloofde van Potlood doodschiet is het hek echt van de Amsterdamse dam.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Nieuw seizoen Mocro Maffia wordt spannender dan eerste’

In het eerste seizoen van Mocro Maffia zagen we hoe de vrienden Romano Tevreden, De Paus en Potlood overstappen van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Al snel hebben ze de volledige cocaïnehandel in handen. Toch gaat het flink mis en worden ze elkaars vijanden.

Aan het einde van het eerste seizoen zagen we hoe Romano wist te ontsnappen uit de gevangenis. Ook wordt de trouwdag van De Paus ruw verstoord als de auto waar zijn vrouw in zit ontploft. Niet alleen zijn vrouw overlijdt, maar ook zijn nog ongeboren kind komt om het leven. Daarnaast volgen we het verhaal van Muis (Oussama Ahammoud), een kleine drugsdealer die steeds meer verwikkeld raakt in de Amsterdamse onderwereld. Hij zal vast en zeker op wraak zinnen nadat hij in de laatste aflevering ontdekt dat zijn oudere broer om het leven is gekomen en zijn hoofd terugvindt op een schoolplein.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zet maar in je agenda: Mocro Maffia vanaf april weer te zien

Mocro Maffia is vanaf 2 april te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!