Beeld © Getty Images

Oude bekende keert terug in nieuwe Gossip Girl-serie

3 maart 2020 09:01

De populaire serie 'Gossip Girl' keert na ruim acht jaar weer terug. Deze keer volgen we niet Serena van der Woodsen of Chuck Bass, maar speelt het verhaal rondom een geheel nieuwe generatie tieners. Toch kunnen die-hard fans hun hart ophalen, want er keert wel een oude bekende terug.

Ruim acht jaar na het einde van de populaire serie komt er eindelijk een nieuwe reeks. Ook ditmaal volgen we het reilen en zeilen van een groep rijke New Yorkers op een privéschool in de Upper East Side. Hoewel het zich acht jaar na het origineel afspeelt, zullen we geen van de originele castleden terugzien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh my! Meer details bekend over Gossip Girl reboot

WarnerMedia heeft inmiddels een deel van de cast bekendgemaakt. Zo zullen we Whitney Peak (Molly's Game), Eli Brown (The F**ck-It List), Emily Alyn Lind (Doctor Sleep), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon) en Jason Gotay (Peter Pan Live!) zien in de serie. Gelukkig is er wel een oude bekende die haar rol weer op zich neemt: Kristen Bell zal terugkeren als verteller en de stem van Gossip Girl. Maar die zullen we dus alleen horen, niet zien.

Gossip Girl was van 2007 tot 2012 een groot succes. In het verhaal worden de scholieren van de exclusieve school geconfronteerd met allerlei geruchten en roddels via de website van de anonieme Gossip Girl.

Wanneer de serie te zien is nog niet bekend gemaakt. Ook is niet duidelijk of we in Nederland kunnen genieten van de nieuwe reeks. De serie wordt namelijk exclusief gemaakt voor de nieuwe streamingdienst HBO Max, die ook de langverwachte reünie van Friends in handen heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Penn Badgley te zien in Gossip Girl reboot?

HBO-series zijn in Nederland vooral te zien via Ziggo, maar of deze nieuwe aanvulling ook daar te zien zijn is niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!